ריבועי דובדבן
צריך מנה צמחונית בצד? ריבועי דובדבנים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 254 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא אגוזי מלך, קוקוס, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: ריבועי שרי שוקולד, ריבועי אגוז דובדבן, ו ריבועי ג'לטין דובדבנים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד 1 1/4 כוס קמח 1/3 כוס סוכר חום. לשפשף 1/2 כוס חמאה באמצעות הידיים או בלנדר מאפה. לחץ לתוך מחבת מרובעת 9 אינץ ungreased.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה קלה בקצוות. תניח בצד. בקערה בינונית, להכות ביצים עד אור.
מערבבים יחד את הסוכר החום, קמח, אבקת אפייה, ומלח; מערבבים לתוך הביצים.
מערבבים את הקוקוס, האגוזים והדובדבנים; להפיץ את הבלילה באופן שווה על הקרום האפוי.
חזור לתנור ואפה במשך 25 דקות, או עד חום. להפריש להתקרר. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר של הממתקים, 2 כפות חמאה, וניל ומים עד חלקה.
הוסף עוד נוזל במידת הצורך כדי להפוך את תערובת מורחבת יותר.
מורחים על ברים מקוררים לפני חיתוך לריבועים.