ריבועי לימון חושניים
ריבועי לימון חושניים הוא צמחוני מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. אם יש לך סוכר מגורען, פטל, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Foodnetwork יש 14 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו ריבועי לימון חושניים, ריבועי לימון חושניים, ו ריבועי לימון חושניים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים 9 על ידי 13 אינץ ' תבנית אפייה (הידוע גם בשם מחבת רבע) עם קצת ספריי בישול.
במערבל לעמוד עם מצורף ההנעה (או שאתה יכול להשתמש במעבד מזון), קרם החמאה שלך עם תמצית הסוכר והשקדים עד אור ורך.
לטאטא את הקמח והמלח בקערה קטנה, לוודא שאין גושים. להפוך את מהירות המיקסר נמוך, להוסיף את הקמח לתוך החמאה שלך ומערבבים עד רק incorporated. (הקפד לא לערבב יתר על המידה.) הפעל את הבצק על תבנית האפייה, קמח את הידיים ולחץ אותו באופן שווה על החלק התחתון במעלה הצדדים. פופ במקרר במשך שעה (או לילה) כדי להירגע.
פופ הקרום בתנור ואופים עד חום זהוב בהיר, כ 20 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
עבור המילוי: בעוד הקרום הוא קירור, להפוך את המילוי שלך. לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה ולהוסיף את הסוכר, גרידת לימון, מיץ לימון וקמח.
יוצקים לתוך הקרום ומתפשטים באופן שווה. להחזיר את התנור ואופים עד המילוי מוגדר לחלוטין, על 30 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
אבק עם סוכר ממתקים ולאחר מכן לחתוך ל 20 עד 24 ריבועים כדי לשרת.