ריבועי מרנג ריבועים
ריבועי מרנג ריבועים דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום האם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת מרנג ריבס, עוגת מרנג ריבס, ו עוגת מרנג ריבס.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 8x8 אינץ'.
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה וסוכר 1/4 כוס עד חלקה. מקציפים את הביצה והוניל.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת החמאה עד צורות בצק נוקשה. לחץ על הבצק לתחתית ו 1/2 אינץ ' את הצדדים של המחבת מוכן.
אופים קרום במשך 15 דקות, או עד המשרד.
בסיר מעל חום בינוני, לשלב את ריבס, 1/2 כוס סוכר, קינמון, ו 3 כפות מים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד ריבס הוא רך, על 10 דקות.
מערבבים 2 כפות מים שנותרו עם עמילן התירס, ומערבבים לתוך הסיר. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מעובה.
הסר מהחום, והתפשט על הקרום האפוי.
בקערת זכוכית או מתכת בינונית, להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר שנותר, ממשיך להכות עד הלבנים יוצרים פסגות נוקשות.
מורחים מרנג על שכבת רוטב ריבס ומפזרים קוקוס על החלק העליון.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד meringue הוא חום זהוב. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך ריבועים.