ריבועי מרשמלו קלויים-קוקוס
ריבועי מרשמלו קלויים-קוקוס עשויים להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 70 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לכם סוכר, קוקוס, ג'לטין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: גלידת חלב קוקוס ממרשמלו קלוי, עוגת לימון קלה עם ציפוי מרשמלו + קוקוס קלוי, ו לחם בננה קוקוס קלוי עם זיגוג קוקוס קלוי וניל.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
טוסט קוקוס במחבת אפייה רדודה בתנור, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 7 עד 10 דקות.
שמן 9 אינץ תבנית אפייה, ואז מפזרים התחתון עם 1/2 כוס קוקוס קלוי.
מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס מים בקערה של מיקסר ולתת לרכך בעת ביצוע סירופ.
מחממים סוכר, סירופ תירס, מלח, ונותר 1/2 כוס מים בסיר כבד קטן על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר מומס. מביאים לרתיחה על חום בינוני, מבלי לערבב, לשטוף כל גבישי סוכר בצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים.
שים מדחום לתוך סירופ ולהמשיך רותחים, מבלי לערבב, עד שהוא רושם 116° (שלב רך כדור).
הסר מהחום ולתת לעמוד עד בועות להתפוגג.
עם מיקסר במהירות נמוכה, לשפוך סירופ חם לתוך ג ' לטין בזרם דק בצד של קערה. להגביר את המהירות גבוהה לנצח עד עבה מאוד, על 15 דקות.
מוסיפים תמציות וניל וקוקוס ומכים 1 דקה יותר.
כפית מרשמלו מעל קוקוס קלוי במחבת אפייה ולחץ באופן שווה עם קצות אצבעות לחות כדי להחליק את החלק העליון (זה יהיה דביק מאוד), ואז מפזרים באופן שווה העליון עם 1/2 כוס קוקוס קלוי.
בואו לעמוד, חשוף, בטמפרטורת החדר עד המשרד, על 2 שעות.
תריץ סכין חדה סביב קצה המרשמלו ותהפוך אותה ללוח חיתוך.
חותכים לרצועות 3/4 אינץ 'רחב, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה לריבועים 3/4 אינץ'.
שים קוקוס קלוי שנותר בקערה קטנה ודלות מרשמלו בזה כדי מעיל לחלוטין.
* ריבועי מרשמלו לשמור, שכבות בין יריעות של נייר קלף במיכל אטום, במקום יבש בטמפרטורת החדר קריר 1 חודש.* כדי למנוע דביקות, נסה להכין מרשמלו ביום יבש.