ריבועי עוגה נקטרינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ריבועי עוגת נקטרינה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 361 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, סוכר מגורען, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקטרינה הפוך עוגה, עוגת זהב נקטרינה, ו נקטרינה-עוגת אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה מתכת, לדפוק את עודף קמח.
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה קטנה. היכו יחד חמאה וסוכר מגורען כוס 1 בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות, ולאחר מכן להכות בתמצית וניל ושקד.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, ערבוב במהירות נמוכה לאחר כל תוספת עד רק בשילוב.
מוסיפים תערובת קמח ושמנת חמוצה לסירוגין 3 קבוצות, ערבוב לאחר כל תוספת עד רק בשילוב.
מורחים את הבלילה במחבת, מחליק למעלה.
חותכים נקטרינות לאורך לפרוסות 1/8 אינץ ' ולזרוק עם מיץ לימון הנותרים 3 כפות סוכר מגורען בקערה. סדר פרוסות, חופפים מעט, ב 4 שורות לרוחב מעל הבלילה. מכסים את פני העוגה עם חתיכת נייר שעווה חמאה (נייר עוזר זיגוג פירות עצמו) ואופים באמצע תנור 15 דקות.
הסר נייר ואופים עד בודק יוצא נקי, 20 עד 25 דקות יותר.
בעוד העוגה עדיין חמה, אבק בנדיבות עם סוכר ממתקים, ואז מגניב לחלוטין על מדף.