ריבועי פאי דלעת ביסקוף
מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם חמאה, סוכר חום, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם דלעת ביסקוף, דלעת ביסקוף בלונדיניות, ו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 350° F. קו מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם רדיד שאינו מקל.
מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, סוכר חום ומלח בקערה גדולה ומערבבים היטב.
מוסיפים את החמאה הריכה ומערבבים עד incorporated. לחץ בתחתית מחבת מרופדת ואופים במשך 12 דקות.
תן cool.In קערת ערבוב (השתמשתי באותו אחד השתמשתי עבור הקרום, אבל ניגב פירורים), לערבב להכות את הסוכר מגורען, התפשטות ביסקוף, דלעת, חלב התאדה, ביצה, קינמון ווניל עם מערבל יד עד שמנת.
יוצקים מעל קרום אפוי ואופים במשך כ 30 דקות או עד העליון מופיע להגדיר.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז להירגע ביסודיות לפני ההגשה.