המתכון לימון ג'ינג'ר פאי תפוחים מוכן בערך 2 שעות ו -45 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לך חלב, חלמונים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כרוב וסלט תפוחים עם רוטב ג'ינג'ר לימון, לגזר, סלק, תפוח, לימון ומיץ זנגביל, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
Heat oven to 177°. In large bowl, mix flour, 2 tablespoons sugar, the salt and lemon peel. With pastry blender or fork, cut in butter and shortening until mixture resembles coarse crumbs. Stir in egg yolks and 1/2 cup of the milk. With fork, stir until mixture leaves sides of bowl and forms a ball, adding milk 1 tablespoon at a time as necessary. Form dough into 2 balls.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
On lightly floured surface, roll out 1 dough ball to 17x12-inch rectangle. Carefully place in ungreased 15x10x1-inch pan; press in pan and up sides. (Dough may not come completely to top of pan.)