קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ריבועי פאי לימון-ג'ינג'ר

ריבועי פאי לימון-ג'ינג'ר
המתכון לימון ג'ינג'ר פאי תפוחים מוכן בערך 2 שעות ו -45 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לך חלב, חלמונים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כרוב וסלט תפוחים עם רוטב ג'ינג'ר לימון, לגזר, סלק, תפוח, לימון ומיץ זנגביל, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
Heat oven to 177°. In large bowl, mix flour, 2 tablespoons sugar, the salt and lemon peel. With pastry blender or fork, cut in butter and shortening until mixture resembles coarse crumbs. Stir in egg yolks and 1/2 cup of the milk. With fork, stir until mixture leaves sides of bowl and forms a ball, adding milk 1 tablespoon at a time as necessary. Form dough into 2 balls.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
On lightly floured surface, roll out 1 dough ball to 17x12-inch rectangle. Carefully place in ungreased 15x10x1-inch pan; press in pan and up sides. (Dough may not come completely to top of pan.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
Sprinkle dough evenly with crushed cereal. Arrange apples evenly over cereal.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
Sprinkle with 3/4 cup sugar and crystallized ginger; drizzle with lemon juice.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
Roll out remaining dough ball to 15x10-inch rectangle. Carefully place over apples; press to edges.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
Brush top with egg whites; sprinkle with 3 tablespoons sugar. Make small slits in top of dough.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
Bake 55 to 65 minutes or until golden brown and apples are tender. Cool 1 hour.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
Serve warm or cool.