ריבועי פיצה גבינה וביצה
המתכון ריבועי פיצה גבינה וביצה מוכנים בערך 40 דקות והוא בהחלט אדיר לקטו אובו צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 12. אם יש לכם שמרים, אבקת חלב ללא שומן, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 7 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כמנה עיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 43%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ריבועי ביצת גבינת צ'ילה, ריבועי פילו עם ביצה אפויה, תרד וגבינה, ו ביצת בייקון ופיצה גבינה.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים וסוכר במים חמים; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים את המלח, אבקת החלב וקמח 1-1 / 2 כוסות; מערבבים היטב. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. לא ללוש.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. לחץ לתוך 15 אינץ ' משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
שלב את הביצים, הגבינה, העירית ומלח השום; יוצקים על קרום.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור ארצי. הטעמים טאני, אלון בגיל הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק צ ' יאנינה פרוס, או עם משחק, כמו פסיון ממולא בכמהין. זה גם מעולה עם גבינה בוגרת.