ריבועי פירות חגיגיים
זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלט פירות חגיגי, סלט פירות חגיגי, ו סולם פירות חגיגי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית מרובעת בגודל 9 על 9 אינץ'.
בקערה קטנה זורקים יחד את פרי הקרחון ו -1 / 4 כוס קמח מספיק כדי לצפות את הפירות. בקערה בינונית, קרם יחד את החמאה והסוכר. מערבבים פנימה את תרכיז מיץ התפוזים, אחר כך את הביצה ותמצית השקדים. מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מערבבים לתערובת המוקרמת. לבסוף מערבבים פנימה את הפירות המצופים בקמח ואת אגוזי המלך.
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית המוכנה בגודל 9 על 9 אינץ'.
אופים 20 דקות, או עד שהברים מתחילים להתרחק מדפנות התבנית.
מוציאים מהתנור ומצננים לפני הכפור.
להכנת הכפור, שלבו בקערה קטנה את סוכר הקונדיטורים, 3 כפות חמאה ומיץ תפוזים. מקציפים עד אור רכה.
מורחים על סורגים מקוררים ואז חותכים לריבועים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייר ברוט רוז מְזוּגָד. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
![לורן-פרייר ברוט רוז]()
לורן-פרייר ברוט רוז
עשוי מענבי פינו נואר של 100% מתוך עשרה כפרים מדורגים ב -100%, שמפניה זו מקבלת את צבעה הוורוד המפואר וטעמי הפירות האדומים המעוגלים מתהליך המכונה 'סיין סיידה', בו עורות הענבים נותרים במגע עם המיץ למשך שלושה ימים. קובי רוז של לורן-פרייר לא רק מכין אפריטיף טעים, אלא גם מתאים למגוון מנות שונות, במיוחד פודינגים.אלכוהול: 12% לפי נפח