קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי פירות חגיגיים

ריבועי פירות חגיגיים
זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלט פירות חגיגי, סלט פירות חגיגי, ו סולם פירות חגיגי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית מרובעת בגודל 9 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה קטנה זורקים יחד את פרי הקרחון ו -1 / 4 כוס קמח מספיק כדי לצפות את הפירות. בקערה בינונית, קרם יחד את החמאה והסוכר. מערבבים פנימה את תרכיז מיץ התפוזים, אחר כך את הביצה ותמצית השקדים. מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מערבבים לתערובת המוקרמת. לבסוף מערבבים פנימה את הפירות המצופים בקמח ואת אגוזי המלך.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית המוכנה בגודל 9 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים 20 דקות, או עד שהברים מתחילים להתרחק מדפנות התבנית.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוציאים מהתנור ומצננים לפני הכפור.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להכנת הכפור, שלבו בקערה קטנה את סוכר הקונדיטורים, 3 כפות חמאה ומיץ תפוזים. מקציפים עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מורחים על סורגים מקוררים ואז חותכים לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייר ברוט רוז מְזוּגָד. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
לורן-פרייר ברוט רוז
לורן-פרייר ברוט רוז
עשוי מענבי פינו נואר של 100% מתוך עשרה כפרים מדורגים ב -100%, שמפניה זו מקבלת את צבעה הוורוד המפואר וטעמי הפירות האדומים המעוגלים מתהליך המכונה 'סיין סיידה', בו עורות הענבים נותרים במגע עם המיץ למשך שלושה ימים. קובי רוז של לורן-פרייר לא רק מכין אפריטיף טעים, אלא גם מתאים למגוון מנות שונות, במיוחד פודינגים.אלכוהול: 12% לפי נפח