ריבועי קרם בננה
קרם בננה ריבועים נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, חמאה, ציפוי מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ריבועי בננה, ריבועי בננה, ו ריבועי פודינג בננה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. Spray 13x9 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, חותכים חמאה לתערובת עוגיות באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד שהתערובת מתפוררת. שמור תערובת 3/4 כוס לציפוי.
מערבבים ביצה בתערובת הנותרת עד incorporated. לחץ פירורים באופן שווה בתחתית המנה.
אופים 13 עד 15 דקות או עד חום זהוב בהיר סביב הקצוות. מגניב לגמרי.
במחבת 15x10x1 אינץ', מניחים את פירורי הציפוי השמורים בשכבה דקה.
אופים 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם או עד חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי. להתפורר לחתיכות קטנות. תניח בצד.
בקערה ערבוב 3 ליטר, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, במשך 1 דקה או עד חלקה.
מוסיפים חלב מרוכז ממותק. לנצח עד שיתמזג היטב. הכה בציפוי מוקצף עד חלקה.
מוסיפים את תערובת הפודינג וממשיכים להכות במשך 2 דקות נוספות או עד שהכל משולב היטב.
מורחים 1/3 של תערובת פודינג על בסיס מקורר. מסדרים בננות בשכבה אחת מעל פודינג, למעלה עם תערובת פודינג שנותרה ומקררים במשך 10 דקות או עד שנקבע.
מפזרים את פירורי העוגיות על הפודינג.
כדי לשרת, לחתוך ל 24 ריבועים, 4 שורות על ידי 6 שורות, לשרת בנפרד.