לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תבלין, אז נסו את ריבועי ריבת שיבולת השועל של וורן. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שיבולת שועל מהירה, סוכר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: מאפינס אגס וורן, ריבועי ריבת תאנים שיבולת שועל, ו ריבועי שיבולת שועל-צימוקים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350*. בקערה גדולה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה, מערבבים חמאה מומסת וניל; מוסיפים לתערובת שיבולת שועל, תוך ערבוב עד מתפורר. שמור 1 כוס תערובת עבור ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לחץ על התערובת שנותרה על תחתית 9 אינץ ' משומנת.- כיכר אפייה פאן.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מורחים ריבה מעל למעלה עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ריבה
4
הוסף פצפוצי גרהם כתושים לציפוי שמור; מפזרים מעל ריבה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
ריבה
5
אופים 25-30 דקות או עד שהקצוות מזהיבים. מצננים במחבת על רשת.