ריבועי ריקוטה אוכמניות
. אם יש לכם סוכר, אוכמניות, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: ריבועי עוגת גבינה עם לימון, ריבועי שיבולת שועל אוכמניות, ו ריבועי אוכמניות.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, 3/4 כוס סוכר ואבקת אפייה.
הוסף את החלב, קיצור, 1 ביצה, ותמצית לימון, ולהשתמש במערבל חשמלי לערבב על מהירות נמוכה במשך 1 דקה, ולאחר מכן על מהירות בינונית במשך 1 דקה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, ולהתפשט באופן שווה.
מפזרים אוכמניות על הבלילה.
בקערה בינונית, מערבבים יחד 2 ביצים מכות, גבינת ריקוטה, 1/3 כוס סוכר, ותמצית וניל. כפית תערובת זו על האוכמניות, ולהתפשט באופן שווה.
אופים במשך 55 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש, עד שסכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך ריבועים והגשה.