ריבועי רסק תפוחים פטל
צריך מתאבן צמחוני? ריבועי רסק תפוחים פטל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, קמח, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רסק תפוחים פטל, שייק תפוחים פטל, ו Lightened Up Raspberry Applesauce פנקייק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מערבבים פטל, רסק תפוחים, סובין שיבולת שועל, וסוכר לבן יחד בקערה.
מערבבים שיבולת שועל, סוכר חום וחמאה יחד בקערה באמצעות בלנדר מאפה; מוסיפים קמח. המשך חיתוך לתוך תערובת באמצעות בלנדר מאפה עד מתפורר.
מורחים חצי פירור ציפוי לתוך החלק התחתון של תבנית אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא השחמה קלה, כ 20 דקות.
מורחים את מילוי הפטל על הקרום המקורר ומפזרים ציפוי פירור שנותר.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי משחימים קלות, כ -20 דקות נוספות.