ריבועי שוקולד פריכים
ריבועי שוקולד פריכים עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 48. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 121 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאת בוטנים, בוטנים, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 11%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שוקולד אורז פריך ריבועים, ריבועי אורז שוקולד פריכים, ו ריבועי פירות פריכים שוקולד.
הוראות
בקערה גדולה הניתנת למיקרוגל, שלבו את המרשמלו, חמאת הבוטנים, השוקולד צ ' יפס והחמאה. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 1-1 / 2 דקות. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (התערובת תהיה גושית).
מוסיפים דגנים ובוטנים; מערבבים עד לציפוי טוב.
מורחים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. פאן.
לציפוי, שלבו שוקולד צ ' יפס, חמאה וחלב בקערה אחרת המתאימה למיקרוגל. כיסוי ומיקרוגל על גבוהה עבור 1 דקה.
מוסיפים סוכר ווניל. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים ציפוי עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים על תערובת הדגנים. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד המשרד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה ברוט. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
![לורנט-פריר ברוט]()
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.