קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות24
ציון בריאות8
מגזין

ריבועי שיטאקי פריטטה עם פרושוטו

ריבועי שיטאקי פריטטה עם פרושוטו
ריבועי שיטאקי פריטטה עם פרושוטו עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-24 ומחירו 64 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. אם יש לכם ביצים, חלבוני ביצה, פטריות שיטאקי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו ריבועי שיטאקי פריטטה עם פרושוטו, סקאלופ, שיטאקי ופרושוטו מחבת הפתעה, ו ריבועי פריטטה ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת טפלון בגודל 9 עד 10 אינץ ' על אש בינונית; ואז מבשלים פטריות ושאלוט, תוך ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים מים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד להתאדות נוזלים והפטריות רכות וזהובות, כ -5 דקות. מערבבים פנימה טרגון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3
בזמן שהפטריות מתבשלות, מקציפים קלות ביצים שלמות, לבנים, פרמזן, מלח כשר ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4
מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מוסיפים תערובת ביצים לפטריות; ואז מבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מהיר, עד שהביצים מקושקשות ברכות, 2 עד 4 דקות. הפחיתו את האש לנמוכה ויצרו פריטטה לריבוע בגודל 6 1/2 אינץ ' בעזרת מרית. מבשלים על אש נמוכה עד לתחתית, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מניחים מחבת מתחת לצלייה (עוטפים ידיות לא מתכתיות בנייר כסף), 5 עד 6 סנטימטרים מהאש, וצולים עד שהביצים פשוט יציבות למגע ובקושי זהובות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
7
מעבירים פריטטה לקרש חיתוך ומצננים. חתוך קצוות מרובעים ואז חתוך פריטטה ל -24 מלבנים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
חותכים כל פרוסת פרושוטו לאורכה ל -3 רצועות. עוטפים רצועת פרושוטו לאורך כל מלבן ביצה, ואז קושרים עירית סביב לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מגישים בטמפרטורת החדר.
10
הערת הטבחים:ניתן להכין ריבועי פריטטה יום קדימה ולהצטנן, לכסות במגבת נייר לחה, ואז בניילון. מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים