ריבועי תפוח
ריבועי תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 188 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם מלח, ביצה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: תפוח פירור ריבועים עם רוטב תפוחים, ריבועי התפוח של אמא, ו ריבועי תפוח.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x9 מחבת אינץ'. לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, ו 1/4 כפית קינמון; להפריש.
בקערה גדולה, מערבבים יחד חמאה מומסת, סוכר חום, ו 1/2 כוס סוכר לבן עם כף עץ עד חלקה. מערבבים את הביצה וניל. מערבבים בתערובת הקמח עד רק בשילוב, ולאחר מכן מערבבים את התפוחים והאגוזים.
מורחים את התערובת באופן שווה לתוך מחבת מוכן. בכוס או קערה קטנה, מערבבים יחד את הקינמון והסוכר הנותרים; מפזרים על החלק העליון של הסורגים.
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש; ברים סיים צריך באביב בחזרה כאשר נגע קל. מגניב במחבת, לחתוך לריבועים.