ריבועים פולנטה עם גורגונזולה וצנוברים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצל צלוי w / Gorgonzola + צנוברים, סלט אנדיב עם גורגונזולה, צנוברים ודבש, ו פוקצ'ה עם Gorgonzola, צנוברים ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף פולנטה ומלח, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 4 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחמאה. כף פולנטה למחבת אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול, מתפשט באופן שווה. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פולנטה; צמרמורת במשך 1 שעה או עד פולנטה הוא מאוד מוצק.
שלב 1/4 כוס מים רותחים ודומדמניות בקערה קטנה.
תן לעמוד במשך 10 דקות או עד דומדמניות הם שמנמנים; לנקז.
מערבבים דומדמניות, גבינה, צנוברים וקליפה כתומה בקערה קטנה.
חומץ חום בסיר קטן, ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מופחת 2 כפות (כ 10 דקות). מגניב במקצת.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מעיל המחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חצי ריבועי פולנטה למחבת ומבשלים 6 דקות בכל צד או עד להזהבה.
הסר ריבועי פולנטה מחבת, ולשמור על חום. חזור על הנוהל עם שאר הפולנטה. למעלה כל ריבוע עם מעוגל 1/2 כפית של תערובת גבינה, טפטוף עם כ 1/4 כפית חומץ בלסמי.