קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות25
מגזין

ריבייס במרינדה

ריבייס במרינדה
ריבייס במרינדה לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וקטוגני מגיש 2 ומחירו 5.52$ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-48 גרם חלבון, 46 גרם שומן ובסך הכל 620 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סטייקים מבשר בקר, פפריקה, מים וחומץ יין אדום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. עם ציון ספונקולרי של 64%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ריביי בגריל, ריביי כפרי ופטריות.

הוראות

1
מחוררים את שני הצדדים של הסטייקים מספר פעמים עם מזלג. בקערה קטנה מערבבים את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוציאים 1/2 כוס המרינדה לקערה אחרת; מכסים ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את המרינדה הנותרת לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף את הסטייקים. אטום שקית והפוך למעיל; מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים סטייקים, מכוסים, על אש בינונית במשך 5-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°). מרינדה שמורה חמה; להגיש עם סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק Ribeye. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. רוזה Poema Cava Brut עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Poema Cava Brut Rose
Poema Cava Brut Rose
היין מציג ניחוחות וטעמים האופייניים לטרפט, עם תווים רעננים ואלגנטיים של תות, פטל ועלי כותרת של ורדים. חומציות מאוזנת שומרת על היין קל ורענן. התאמה נהדרת עם נקניקים, ברביקיו, ציד קטן ודגים מעושנים קלות.100% Trepat