ריבס & תות מרנג סירים
Rhubarb & תות מרנג סירים לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם ריבס, ביצים, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 291 אדם התרשמו מתכון זה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו מרנג עם רוטב ריבס תות, עוגת מרנג תות-ריבס, ו Tartlets מרנג תות שדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 180c/גז 4 / מאוורר תנור 160C.
שים את ריבס בצלחת טבולה, מפזרים מעל 50g / 2oz של הסוכר ואת גרידת כתום ומערבבים יחד. מכסים ואופים בתנור במשך 35-40 דקות עד למכרז. (לחלופין, אתה יכול לבשל את ריבס עם הסוכר ואת ההתלהבות במיקרוגל במשך 10 דקות על כוח מלא, ערבוב באמצע זמן הבישול, עד רק במכרז.)
הסר את ריבס מהתנור ולאפשר להתקרר מעט. מערבבים את לשמר ואז חלמונים ביצה. מחלקים את תערובת ריבס בין ארבעה 175ml / -14°l oz ramekins. שים על תבנית אפייה ומבשל בתנור במשך 10 דקות עד מעובה קלות.
בעוד ריבס הוא בישול, לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה.
מפזרים יותר ממחצית הסוכר שנותר להקציף שוב. בעדינות לקפל את שאר הסוכר. ערימת מרנג על גבי ריבס כדי לכסות אותו לחלוטין לסובב את החלק העליון. חזור לתנור למשך 10 דקות עד שהקצפת תפוחה וזהובה.