קושימומחה
מוכן ב1 ש, 37 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

ריבס דביק & פודינג ספוג תות

ריבס דביק & פודינג ספוג תות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד טוב כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג ספוג ריבס, עוגת פודינג תות ריבס, ו ריבס מדהים-פודינג תות.

הוראות

1
חמאה קלה אגן פודינג 1.2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2
מערבבים את ריבס, סוכר 2 כפית מים בקערה קטנה חסינת חום. כיסוי עם סרט נצמד ומיקרוגל על גבוה במשך 1-1 דקות, עד ריבס הוא רק מתחיל לרכך. (לחלופין, לבשל 5 דקות בסיר קטן, עד הסוכר מומס ואת הריבס מתרכך מעט.)
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים ריבס, שמירה על המיצים, ולאחר מכן לערבב את ריבס עם 4 כפות של תותים לחסוך. כפית לתוך אגן הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
4
שים את כל המרכיבים ספוג בקערה גדולה, ואז להכות עם מקציף חשמלי במשך 1 דקות עד אור שמנת. כף לתוך האגן, דואג לא לעקור את ריבס, ואז להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להניח גיליון גדול של גדולגגון על גבי חתיכת נייר באותו גודל. חמאה הנייר, קפלים באמצע ולכסות את הפודינג. לקשור בחוזקה עם חוט תחת שפת האגן, ולאחר מכן לקצץ, צובט נייר סביב הנייר כדי להפוך אותו אטום למים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מניחים את הפודינג בסיר גדול על צלחת הפוכה.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
יוצקים מים רקים עד חצי הדרך במעלה האגן, מכסים, ואז קיטור במשך 1 שעות. בדוק את מפלס המים כל 30 דקות בערך ולמעלה אם אתה צריך. כדי לבדוק מתי הפודינג מוכן, לפתוח ולהכניס שיפוד לתוך הספוג. זה צריך לצאת נקי ללא שמץ של תערובת גלם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
רגע לפני ההגשה, מיצי ריבס שמורים בחום עם שאר לחסוך בסיר קטן או במיקרוגל עד מבעבע. כבה את הפוד, טפטף את הרוטב החריף מעל וליהנות עם פודינג. כדי להתקדם, להשאיר את הפוד באגן שלה כדי להתקרר, ואז להתאושש להתקרר. קיטור במשך 20 דקות, או להתהפך על צלחת חסינת חום ומיקרוגל על גבוה במשך 5-10 דקות כדי להתחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
1
מחממים את התנור ל 180c/מאוורר 160c / גז 4 ומרתיחים את הקומקום. מחלקים את ציפוי ריבס בין 6 משומן קל 200ml תבניות dariole, ולאחר מכן העליון עם תערובת ספוג. להחליק על פני השטח ו רופף לכסות כל פודינג עם כמה נייר חמאה, התכרבלות סביב הצדדים כדי לתת את חדר הספוג לעלות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הפודינג במגש צלייה עמוק ושופכים מים רותחים מהקומקום עד אמצע הצדדים של תבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
אופים במשך 25-35 דקות עד הספוג עלה ושיפוד מוכנס יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מגישים עם תוספת ריבס וסירופ תות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.