קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ריבס וליים פבלובס

ריבס וליים פבלובס
אם יש לכם תמצית vanillan, מלח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פסחא Pavlovas עם שמנת מוקצפת לימון ווניל-ריבס Compote, ריבס כפרי ועוגות פטל עם זנגביל וסיד, ו פבלובס..

הוראות

1
מניחים מדף במרכז התנור. מחממים תנור ל 107°. במערבל stand מצויד מצורף whisk או עם מערבל יד, חלבון ביצה שוט עם מלח, מיץ ליים, ווניל עד קצף, ואז בהדרגה להוסיף סוכר. שוט לפסגות נוקשות, מבריק, ולאחר מכן להעביר שקית צנרת או שקית ziploc גדולה עם קצה מנותק. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ואז מקצפת צינור לתוך 6 תלוליות שוות על פני 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים במשך 1 שעה, להסתובב ולהמשיך לאפות עד בחוץ הוא מעט מוצק אבל לא השחמה, 30 עד 50 דקות יותר. כבה את התנור ואפשר לפבלובס להתקרר לטמפרטורת החדר בתנור, לפחות 40 דקות. לאחסן במיכל אטום פעם מקורר עד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים חמאה, סוכר, חצי גרידה, מיץ, ביצים, וצובטים מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים מעל מים רותחים ומקציפים כל הזמן עד עבה מאוד, לפחות 10 דקות. מיד לסנן דרך מסננת רשת בסדר או chinois ומערבבים הנותרים zest.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מניחים עטיפת פלסטיק על פני השטח של קרד, תוקעים כמה חורים כדי לאפשר קיטור לברוח, וצינה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מניחים מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 350°f. לשטוף ריבס ביסודיות לחתוך לחתיכות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים בתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מערבבים סוכר ומים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס לחלוטין. מיד לשפוך סירופ חם על ריבס ומניחים בתנור. מבשלים 10 דקות, ואז בעדינות לערבב ולהמשיך לבשל עד ריבס תשואות מזלג או שיפוד אבל לא נשבר, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מהתנור ולאפשר ריבס להתקרר בסירופ. מסננים ריבס החוצה ומניחים סירופ בסיר קטן, ומבשלים מעל חום בינוני עד מופחת בחצי. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
צלחת טפטוף עם הפחתת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2
מניחים pavlova במרכז הצלחת, העליון עם נתחי curd ו rhubarb..
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת