קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ריבס וליים פבלובס

ריבס וליים פבלובס
אם יש לכם תמצית vanillan, מלח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פסחא Pavlovas עם שמנת מוקצפת לימון ווניל-ריבס Compote, ריבס כפרי ועוגות פטל עם זנגביל וסיד, ו פבלובס..

הוראות

1
מניחים מדף במרכז התנור. מחממים תנור ל 107°. במערבל stand מצויד מצורף whisk או עם מערבל יד, חלבון ביצה שוט עם מלח, מיץ ליים, ווניל עד קצף, ואז בהדרגה להוסיף סוכר. שוט לפסגות נוקשות, מבריק, ולאחר מכן להעביר שקית צנרת או שקית ziploc גדולה עם קצה מנותק. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ואז מקצפת צינור לתוך 6 תלוליות שוות על פני 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
אופים במשך 1 שעה, להסתובב ולהמשיך לאפות עד בחוץ הוא מעט מוצק אבל לא השחמה, 30 עד 50 דקות יותר. כבה את התנור ואפשר לפבלובס להתקרר לטמפרטורת החדר בתנור, לפחות 40 דקות. לאחסן במיכל אטום פעם מקורר עד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
מערבבים חמאה, סוכר, חצי גרידה, מיץ, ביצים, וצובטים מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מניחים מעל מים רותחים ומקציפים כל הזמן עד עבה מאוד, לפחות 10 דקות. מיד לסנן דרך מסננת רשת בסדר או chinois ומערבבים הנותרים zest.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מניחים עטיפת פלסטיק על פני השטח של קרד, תוקעים כמה חורים כדי לאפשר קיטור לברוח, וצינה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מניחים מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 350°f. לשטוף ריבס ביסודיות לחתוך לחתיכות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מניחים בתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מערבבים סוכר ומים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס לחלוטין. מיד לשפוך סירופ חם על ריבס ומניחים בתנור. מבשלים 10 דקות, ואז בעדינות לערבב ולהמשיך לבשל עד ריבס תשואות מזלג או שיפוד אבל לא נשבר, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
הסר מהתנור ולאפשר ריבס להתקרר בסירופ. מסננים ריבס החוצה ומניחים סירופ בסיר קטן, ומבשלים מעל חום בינוני עד מופחת בחצי. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
צלחת טפטוף עם הפחתת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2
מניחים pavlova במרכז הצלחת, העליון עם נתחי curd ו rhubarb..
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת