קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ריבס וליים פבלובס

ריבס וליים פבלובס
אם יש לכם תמצית vanillan, מלח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פסחא Pavlovas עם שמנת מוקצפת לימון ווניל-ריבס Compote, ריבס כפרי ועוגות פטל עם זנגביל וסיד, ו פבלובס..

הוראות

1
מניחים מדף במרכז התנור. מחממים תנור ל 107°. במערבל stand מצויד מצורף whisk או עם מערבל יד, חלבון ביצה שוט עם מלח, מיץ ליים, ווניל עד קצף, ואז בהדרגה להוסיף סוכר. שוט לפסגות נוקשות, מבריק, ולאחר מכן להעביר שקית צנרת או שקית ziploc גדולה עם קצה מנותק. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ואז מקצפת צינור לתוך 6 תלוליות שוות על פני 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
אופים במשך 1 שעה, להסתובב ולהמשיך לאפות עד בחוץ הוא מעט מוצק אבל לא השחמה, 30 עד 50 דקות יותר. כבה את התנור ואפשר לפבלובס להתקרר לטמפרטורת החדר בתנור, לפחות 40 דקות. לאחסן במיכל אטום פעם מקורר עד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מערבבים חמאה, סוכר, חצי גרידה, מיץ, ביצים, וצובטים מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים מעל מים רותחים ומקציפים כל הזמן עד עבה מאוד, לפחות 10 דקות. מיד לסנן דרך מסננת רשת בסדר או chinois ומערבבים הנותרים zest.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים עטיפת פלסטיק על פני השטח של קרד, תוקעים כמה חורים כדי לאפשר קיטור לברוח, וצינה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מניחים מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 350°f. לשטוף ריבס ביסודיות לחתוך לחתיכות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים בתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מערבבים סוכר ומים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס לחלוטין. מיד לשפוך סירופ חם על ריבס ומניחים בתנור. מבשלים 10 דקות, ואז בעדינות לערבב ולהמשיך לבשל עד ריבס תשואות מזלג או שיפוד אבל לא נשבר, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הסר מהתנור ולאפשר ריבס להתקרר בסירופ. מסננים ריבס החוצה ומניחים סירופ בסיר קטן, ומבשלים מעל חום בינוני עד מופחת בחצי. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
צלחת טפטוף עם הפחתת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2
מניחים pavlova במרכז הצלחת, העליון עם נתחי curd ו rhubarb..
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת