ריבס וליים פבלובס
אם יש לכם תמצית vanillan, מלח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פסחא Pavlovas עם שמנת מוקצפת לימון ווניל-ריבס Compote, ריבס כפרי ועוגות פטל עם זנגביל וסיד, ו פבלובס..
הוראות
מניחים מדף במרכז התנור. מחממים תנור ל 107°. במערבל stand מצויד מצורף whisk או עם מערבל יד, חלבון ביצה שוט עם מלח, מיץ ליים, ווניל עד קצף, ואז בהדרגה להוסיף סוכר. שוט לפסגות נוקשות, מבריק, ולאחר מכן להעביר שקית צנרת או שקית ziploc גדולה עם קצה מנותק. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ואז מקצפת צינור לתוך 6 תלוליות שוות על פני 4 אינץ'.
אופים במשך 1 שעה, להסתובב ולהמשיך לאפות עד בחוץ הוא מעט מוצק אבל לא השחמה, 30 עד 50 דקות יותר. כבה את התנור ואפשר לפבלובס להתקרר לטמפרטורת החדר בתנור, לפחות 40 דקות. לאחסן במיכל אטום פעם מקורר עד 3 ימים.
מערבבים חמאה, סוכר, חצי גרידה, מיץ, ביצים, וצובטים מלח בקערה בינונית.
מניחים מעל מים רותחים ומקציפים כל הזמן עד עבה מאוד, לפחות 10 דקות. מיד לסנן דרך מסננת רשת בסדר או chinois ומערבבים הנותרים zest.
מניחים עטיפת פלסטיק על פני השטח של קרד, תוקעים כמה חורים כדי לאפשר קיטור לברוח, וצינה במקרר.
מניחים מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 350°f. לשטוף ריבס ביסודיות לחתוך לחתיכות 3 אינץ'.
מערבבים סוכר ומים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס לחלוטין. מיד לשפוך סירופ חם על ריבס ומניחים בתנור. מבשלים 10 דקות, ואז בעדינות לערבב ולהמשיך לבשל עד ריבס תשואות מזלג או שיפוד אבל לא נשבר, 3 עד 5 דקות יותר.
הסר מהתנור ולאפשר ריבס להתקרר בסירופ. מסננים ריבס החוצה ומניחים סירופ בסיר קטן, ומבשלים מעל חום בינוני עד מופחת בחצי. להפריש להתקרר.
צלחת טפטוף עם הפחתת ריבס.
מניחים pavlova במרכז הצלחת, העליון עם נתחי curd ו rhubarb..