ריבס ופיסטוקים מעל יוגורט עבה
ריבס ופיסטוקים מעל יוגורט עבה נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 305 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "אגוז מוסקט טחון", "פיסטוקים" ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: ריבס ופיסטוקים מעל יוגורט עבה, ריבס ופיסטוקים מעל יוגורט עבה, ו יוגורט עבה & מטבל עשב.
הוראות
חותכים את ריבס לחתיכות 1 אינץ ולשים בסיר קטן עם מים 1/4 כוס. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להקטין את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם. כאשר הריבס מתחיל להתרכך, לאחר כ 5 דקות, מערבבים את הל, אגוז מוסקט, ומלח. לשבור את כל חתיכות גדולות של ריבס עם כף עץ. המשך להתבשל, מכוסה, עד ריבס הוא ריכך לחלוטין, על 4 דקות יותר.
הסר מהחום ומערבבים בתמצית הדבש והוניל.
כדי לשרת, לשים 1/2 כוס יוגורט בכל קערה העליון עם כמה כפות של ריבס. לפזר כמה כפות של פיסטוקים מעל.
Lucid Food: בישול לחיים מודעים לסביבה מאת לואיזה שפיה, זכויות יוצרים © 201
Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.לואיזה שפיה היא המייסדת של Lucid Food, חברת קייטרינג ידידותית לסביבה הממוקמת בעיר ניו יורק. בוגרת מכון גורמה טבעי, היא עבדה במסעדת מילניום ורוקסן באזור מפרץ סן פרנסיסקו, ובאקוויט ובמזון ויין טהור בניו יורק.