ריבס טיפש
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? השוטה ריבס יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 270 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח ים, סוכר מגורען, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ריבס טיפש, ריבס טיפש, ו ריבס טיפש.
הוראות
כדי לעשות את הטיפש, לשים את ריבס, דבש, גרידת תפוזים ומיץ, זנגביל מסוכר, שעועית וניל, ומלח בסיר על חום בינוני. מערבבים לשלב, ואז לכסות ולבשל, ערבוב כל כמה דקות, במשך 10 דקות, עד התערובת הגיעה לרתיחה ואת ריבס התרכך.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר, ולאחר מכן להסיר את שעועית וניל.
מעבירים את הקומפוט לקערה, ומקררים, חשופים, לפחות 30 דקות, עד שקר מאוד.
שוט קרם וסוכר עד פסגות רכות טופס, או ביד או באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית. מניחים בצד 1/3 כוס של הקומפוט כדי לקשט את הקינוח, ולאחר מכן לקפל את הקומפוט הנותרים לתוך הקצפת. כפית את הטיפש לתוך שש כוסות 1/2 כוס או מנות וצינה במשך 1 שעה לפני ההגשה עקף עם הקומפוט הנותר.
אחסון: הטיפש הזה מוגש הכי טוב ביום שהוא נעשה, אבל כל שאריות יכול להיות מכוסה בניילון נצמד ומאוחסן במקרר עד 2 ימים.
אם אתה רוצה לקשט את הקינוח עם רצועות ריבס מסוכרים, לעשות אותם קודם: מחממים את התנור ל 93°. קו גיליון אפייה עם מחצלת משי או נייר קלף משומן קלות.
חותכים את ריבס לאורכים 6 אינץ', ואז לחתוך כל חתיכה לרצועות 1/4 אינץ 'עד 1/8 אינץ' עבה עם קולף טוב, מנדולינה, או סכין ממוקם היטב.
מערבבים את הסוכר והמים בסיר מעל חום גבוה ומביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר נמס, ואז מסירים מהחום. טובלים את סרטי הריבס לתוך הסירופ, ואז מניחים אותם על תבנית האפייה מוכנה, מניחים אותם שטוח ומבטיחים שהם לא נוגעים זה בזה.
אופים במשך כ 45 דקות, עד יבש. בעוד הם עדיין חמים, לסובב את הרצועות לצורות, לעטוף אותם סביב האצבע או את הידית של כף עץ נקי. השתמש באופן מיידי, או לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.
Reprinted עם רשות קינוחים פירות כפרי: מתפורר, אבזמים, סנדובלס, ועוד על ידי קורי שרייבר וג 'ולי ריצ' רדסון, זכויות יוצרים © 200
צילום © 2009 על ידי שרה רמינגטון. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.