ריבס סמבוק פריך
ריבס סמבוק פריך הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-10 ומחירו 69 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, קמח, סמבוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו ריבס פריך, ריבס פריך, ו ריבס פריך (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, שיבולת השועל, 1/2 כוס הסוכר והקינמון; חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מניחים בצד חצי לציפוי.
לחץ על תערובת הפירורים שנותרה ל -11 אינץ ' לא משומן. איקס 7-אין. תבנית אפייה. למעלה עם ריבס וגרגרים.
בסיר קטן שלבו עמילן תירס ושאר הסוכר. מערבבים בהדרגה מים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מפזרים את תערובת הפירורים השמורה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד להזהבה.