ריבס עם פירות יער וג'ינג'ר מסוכר
ריבס עם פירות יער וג'ינג'ר מסוכר נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ריבס, שמנת וקרם פרש, שיני טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו ריבס עם פירות יער וג'ינג'ר מסוכר, ללא גלוטן ג'ינג'ר קרם לחמניות עם זנגביל מסוכר תוצרת בית, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן וג'ינג'ר, זנגביל שביר וריבס (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את ריבס, לקצץ את הקצוות של הגבעולים, ואז לחתוך אותם לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'. אם הגבעולים הם עבים מאוד, חצי אותם לאורכו הראשון. לזרוק עם הסוכר, טפיוקה, מיץ תפוזים, גרידה, וציפורן. סדר 8 x 10 אינץ ' צלחת חינם ולתת לעמוד בזמן שאתה מחממים את התנור ל 204°. לכסות עם נייר ואופים עד הפרי הוא רך כאשר פירסינג עם סכין, 35 עד 45 דקות.
בינתיים, אם אתה משתמש תותים, לשטוף אותם במהירות, ואז לחתוך עבה. לצלול אוכמניות בקצרה לתוך המים ולהסיר את כל הגבעולים. כאשר rhubarb נעשה, להסיר אותו מהתנור, לפזר את פירות יער מעל, ולתת לעמוד עם חתיכת רדיד ממוקם באופן רופף על החלק העליון. החום של ריבס יפתח את הטעם של פירות יער, בישול אותם מעט.
מגישים מקורר או בטמפרטורת החדר, מעוטר קרם וcrème fraîche מוקצף יחד עד billowy, ואת זנגביל מסוכר.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מתוך טעמים מקומיים מאת דבורה מדיסון זכויות יוצרים (c) 2002 מאת דבורה מדיסון בהוצאת ברודוויי ספרים.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.