ריבס-פאי תפוחים
ריבס-פאי תפוחים הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 13 דקות. אם יש לך בצק עוגה, חמאה, ריבס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצק עוגה על משטח עבודה מקומח קלות; להתגלגל למעגל 12 אינץ'. בצק בכושר לצלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. הפעל קצוות תחת; חליל.
מערבבים ריבס, סוכר מגורען, מיץ ותפוחים; לזרוק.
מפזרים את תערובת ריבס עם קינמון, 1/4 כפית מלח, ו 3 כפות קמח; לזרוק. תערובת ריבס כפית לתוך קרום מוכן.
שקול או כף קלה שנותרה 38 אונקיות קמח (כ 3/4 כוס) לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
משלבים 38 אונקיות קמח, נשארים 1/8 כפית מלח, וסוכר חום בקערה בינונית; חותכים חמאה לתערובת קמח עם בלנדר מאפה או שני סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. מערבבים באגוזים.
מפזרים תערובת חמאה באופן שווה על תערובת ריבס.
אופים ב 425 במשך 15 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 (אל תסיר עוגה).
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד זהוב תוסס (שולי מגן של קרום עם לסכל אם הוא מקבל חום מדי).
בואו עוגה לעמוד על מדף קירור במשך 15 דקות לפני חיתוך.