ריבס-ריבת תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבת ריבס-תות. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 37 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 458 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מי סידן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. נסו ריבת אפרסק ריבס, ריבת סנגריה תות שדה מהירה, ו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הסוכר ואת פקטין קערה בינונית ולהניח בצד.
שלב את ריבס ו 1/2 כוס מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום, לכסות, ומבשלים רק עד ריבס נשבר, 10 עד 12 דקות. בינתיים, מחית את התותים במעבד מזון או בלנדר. אתה צריך לשתות כוס אחת.
תמדוד את הריבס המבושל. אתה צריך בערך 3 כוסות. להחזיר את ריבס ואת תותים מחית לסיר.
מוסיפים מיץ לימון, מי סידן וחמאה, ומביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את תערובת הסוכר פקטין ומחזירים את תערובת הפרי לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כף מתכת קרה. מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.