קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות80
ציון בריאות1
מגזין

ריבת אגס וניל מתובלת

ריבת אגס וניל מתובלת
ריבת אגס וניל מתובלת עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-80 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 23 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 298 אוהדים. אם יש לך שעועית וניל, הל הקרקע, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו חמאת אגסים בטעם וניל, סיידר תפוחים וניל אגס מתובל, ו וניל מתובל קרמל ואגס טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעקר צנצנות ומכסים.
2
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק ריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
3
לקלף, הליבה, וקוצצים דק אגסים. אתה יכול גם לטגן אותם במעבד מזון, בהתאם למרקם שאתה רוצה ריבה שלך. בקערה גדולה לשלב אגסים ומיץ לימון. לזרוק עד אגסים מצופים היטב עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בסיר שאינו מגיב, להוסיף מיץ להתרכז ומים. השתמש בסכין חמאה כדי לגרד את השעועית הזעירה מתוך תרמיל וניל, ולזרוק את השעועית ותרמיל ריק לתוך הסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולתת להתבשל במשך 10 דקות. להשליך תרמיל וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים אגסים, קינמון, הל, ותמצית וניל אופציונלית לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח את הפרי לא מקל או לשרוף לתחתית הסיר. כאשר התערובת מתעבה, לאחר כ 45-50 דקות, לבדוק doneness על ידי הפצת 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לא לרוץ על כל הצלחת, אבל לזכור כי ריבות שנעשו ללא ממתיק לא ג ' ל זהה ריבות סטנדרטיות. הנה, הריבה צריכה להיצמד לצלחת בלי להיזרק.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ממתיקממתיק
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
אופציונלי: אם אתה מעדיף ריבה ג ' ל יותר, להוסיף חבילה 1 בתוספת 20% של חבילה אחרת של פקטין ללא סוכר פעם ריבה נעשה. השתמש במקצף כדי לערבב את הריבה כדי להבטיח שאין גושים של פקטין. להחזיר את הריבה לרתיחה ומערבבים כל הזמן בדיוק 1 דקה, ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים, עוזב 1/4 אינץ ' של מרווח ראש, ולעבד את הצנצנות באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת