ריבת אגס עם הל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבה אגס עם הל ירוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 332 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-25 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אגסים של ברטלט, תרמילי הל, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: רוטב ג'ינג'ר-הל אגס (וחמאת אגס), Cardamom Clafoutis אגס, ו טארט אגס והל.
הוראות
בקערת זכוכית או קרמיקה גדולה, לזרוק את האגסים עם סוכר ומיץ לימון. מכסים ומקררים בין לילה.
מעבירים את האגסים והנוזל שלהם לסיר רחב וכבד ומביאים לרתיחה.
שים את הל כתוש בכדור תה ולהוסיף אותו לסיר. מבשלים את האגסים על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מתחיל להתעבות ואת האגסים להיות שקוף, על 10 דקות.
להעביר שליש האגסים למעבד מזון או טחנת מזון ומחית עד חלקה.
תוסיף את המחית לסיר. מרתיחים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הריבה הוא עבה מאוד, על 5 דקות. כדי לבדוק את הריבה, זרוק כמות קטנה על הכף הצוננת להקפיא כ -30 שניות. כאשר אתה להטות את הכף, הריבה צריכה להיות עבה ולרוץ במורד הכף לאט. אם הריבה נוזלת, לבשל אותו עוד כמה דקות, ואז לבדוק שוב.
הסר את כדור התה ומערבבים בדבש.
מצקת את הריבה לשלושה צנצנות נקיות, 1-ליטר ולתת מגניב לחלוטין. סגור היטב את הצנצנות ולאחסן את ריבת האגס במקרר עד 2 חודשים.