קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות0
מגזין

ריבת אגס עם הל ירוק

ריבת אגס עם הל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבה אגס עם הל ירוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 332 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-25 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אגסים של ברטלט, תרמילי הל, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: רוטב ג'ינג'ר-הל אגס (וחמאת אגס), Cardamom Clafoutis אגס, ו טארט אגס והל.

הוראות

1
בקערת זכוכית או קרמיקה גדולה, לזרוק את האגסים עם סוכר ומיץ לימון. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שים כפית מתכת במקפיא.
3
מעבירים את האגסים והנוזל שלהם לסיר רחב וכבד ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
שים את הל כתוש בכדור תה ולהוסיף אותו לסיר. מבשלים את האגסים על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מתחיל להתעבות ואת האגסים להיות שקוף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
תהתה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הסר את הסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
להעביר שליש האגסים למעבד מזון או טחנת מזון ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
תוסיף את המחית לסיר. מרתיחים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הריבה הוא עבה מאוד, על 5 דקות. כדי לבדוק את הריבה, זרוק כמות קטנה על הכף הצוננת להקפיא כ -30 שניות. כאשר אתה להטות את הכף, הריבה צריכה להיות עבה ולרוץ במורד הכף לאט. אם הריבה נוזלת, לבשל אותו עוד כמה דקות, ואז לבדוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקיםעד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר את כדור התה ומערבבים בדבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תהתה
9
מצקת את הריבה לשלושה צנצנות נקיות, 1-ליטר ולתת מגניב לחלוטין. סגור היטב את הצנצנות ולאחסן את ריבת האגס במקרר עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת