קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

ריבת אוכמניות וצימוקים

ריבת אוכמניות וצימוקים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. לך לחנות ותביא צימוקים, סוכר, אבקת סוכר נמוך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . וזה די טוב. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות (או צימוקים) סובין, Sconepalooza: אוכמניות, שוקולד, ביסקוויטים צימוקים ריחניים תה, ו ריבת אפרסק ריבס.

הוראות

1
מערבבים צימוקים ומיץ תפוזים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה; להעביר תערובת לסיר. מערבבים אוכמניות בבלנדר או מעבד מזון עד מחית; מוסיפים לתערובת צימוקים. מערבבים פקטין לתוך תערובת פירות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פקטיןפקטין
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מערבבים סוכר לתוך תערובת פירות; לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים במשך 10 דקות. לארוז את הריבה לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). אחסן באזור חשוך וקריר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר