ריבת אננס-משמש היא ללא גלוטן וטבעוני תבלין. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. והוא יספק כ 80 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם משמשים, פקטין פירות נוזלי, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ריבת אננס-משמש, ריבת אננס-משמש, ו חזיר אננס משמש.
הוראות
1
קוצצים דובדבנים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2
חום שמורות סירופ דובדבן, אננס, משמשים ומים לרתיחה בתנור הולנדי, ערבוב מדי פעם; להפחית את החום. מכסים ומבשלים כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד משמשים הם מכרז.
חום להרתיח על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים בפקטין.
מרכיבים שתצטרך
פקטין
5
מיד לשפוך תערובת לתוך צנצנות חמות, מעוקר או מכולות מקפיא, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. נגב חישוקים של צנצנות. לאטום באופן מיידי; מגניב. להכניס למקרר או להקפיא עד 3 חודשים. הפשרה לפני ההגשה.