ריבת בצל
ריבת בצל עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל וידאלי, סוכר חום ארוז היטב, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בייקון וריבת ויסקי, ריבת ברי דובדבן, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל, גרידת לימון, זנגביל, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים עד הבצל מתחיל להפוך שקוף, על 5 דקות
מוסיפים את כוסברה, 1/4 כוס הסוכר החום וחצי מיץ לימון ולהפוך את החום לנמוך. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים מתחילים לבשל למטה והנוזל הוא התאדה, כ 15 דקות.
מוסיפים 1/3 כוס מים כל 10 דקות וממשיכים לבשל עד הבצל סמיך וזהוב חום, כ 55 דקות. מערבבים את הנותרים 1/4 כוס סוכר חום ומיץ לימון ומבשלים עד הסוכר החום נמס, 3 עד 5 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם.