קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

ריבת בצל

ריבת בצל
ריבת בצל עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל וידאלי, סוכר חום ארוז היטב, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בייקון וריבת ויסקי, ריבת ברי דובדבן, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל, גרידת לימון, זנגביל, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים עד הבצל מתחיל להפוך שקוף, על 5 דקות
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים את כוסברה, 1/4 כוס הסוכר החום וחצי מיץ לימון ולהפוך את החום לנמוך. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים מתחילים לבשל למטה והנוזל הוא התאדה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים 1/3 כוס מים כל 10 דקות וממשיכים לבשל עד הבצל סמיך וזהוב חום, כ 55 דקות. מערבבים את הנותרים 1/4 כוס סוכר חום ומיץ לימון ומבשלים עד הסוכר החום נמס, 3 עד 5 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות