קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

ריבת הל שזיף דמסון

ריבת הל שזיף דמסון
ריבת הל שזיף דמסון היא תבלין צמחוני ללא גלוטן ולקטו-אובו . מנה אחת של מנה זו מכילה כ -2 גרם חלבון , 1 גרם שומן , וסך של 351 קלוריות . תמורת $1.04 למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנה ל-12 מנות. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -7 שעות ו-30 דקות . גש לחנות וקנית חמאה, תרמילי הל, שזיפים דמשקאיים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו ברי עם צ'אטני קלמנטינה בניחוח הל , גלידת בננה והל ללא ביצים , ועוגת גבינה הל ושוקולד ללא ביצים .

הוראות

1
בכיור מלא במים קרים, שטפו ומסירים את הגבעולים של השזיפים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מניחים אותם בסיר בעל תחתית עבה המתאימה לבישול איטי ועמוקה מספיק כדי לאפשר הקצפה כשהשזיפים מתחילים לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מוסיפים את המים ותרמילי ההל ומביאים את התערובת לרתיחה נמוכה על אש בינונית. מנמיכים את האש לרתיחה עדינה ומניחים לפירות להתבשל ללא מכסה במשך שעה וחצי. נותנים לשזיפים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
כדי לחלחל את השזיפים, סננו את השזיפים הקרים בעזרת מסננת, סחטו את המיץ החוצה בעזרת הידיים ואספו אותו לקערה גדולה. אספו את תערובת הגלעין והפירות במסננת בחופנים קטנים וסחטו בעדינות את עיסת השזיף וקליפותיו לתוך הקערה עם הסירופ, תוך שמירה על הגלעין בכף היד ולאחר מכן זורקים אותו לפח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחזירים את השזיפים לסיר המקורי עם הסוכר והחמאה. מבשלים על אש קטנה מאוד עד שהתערובת מתחילה להסמיך, כ-4 שעות. כדי לבדוק התפתחות מספקת של פקטין, מטפטפים כף של ריבה על צלחת ומניחים במקרר לכמה דקות: התערובת צריכה להיות רכה ולא סירופית יותר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פקטיןפקטין
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
יוצקים את הריבה החמה לצנצנות חמות וסטריליות, נגבו את השוליים, הניחו מכסים סטריליים וסגרו את מכסי הברגה. נותנים לצנצנות להתקרר לטמפרטורת החדר ובודקים שכל צנצנת אטומה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת