ריבת עגבניות בסגנון סיציליאני
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, תבלין צמחוני? ריבת עגבניות בסגנון סיציליאני יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 772 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, עגבניות שרי סופר, ציפורן טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: בשר (פחות) רוטב עגבניות-סגנון סיציליאני, ריבת עגבניות מתובלת ומתוקה, ו צרור קטן שרי עגבניות ריבה.
הוראות
אם אתה מניאק אתה יכול לקלף את העגבניות על ידי blanching אותם רגע, ואז צולל אותם באמבט קרח. הקליפות יחליקו בקלות. אבל שלב זה אינו חובה, אם כי זה ישפר את המרקם.
שלב את כל החומרים בסיר כבד, גדול תחתית. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, ערבוב הסיר לעתים קרובות.
ברגע שהוא רותח, להפחית את החום ומבשל, ערבוב מדי פעם. אתה יכול לשבור חלק העגבניות כמו שאתה עובד עם החלק האחורי של הכף שלך. בסופו של דבר התערובת תשיג את העקביות של ריבה עבה. זה לוקח בערך 1 וחצי שעות. לטעום ולהתאים תיבול, ייתכן שיהיה עליך יותר מיץ לימון ומלח כדי לאזן את כל הסוכר הזה. לקרר את הריבה ומקרר אותו עד מוכן לשימוש; זה ישמור לפחות שבוע.לחלופין, אתה יכול לשמור את ריבה זו כמעט ללא הגבלת זמן אם אתה צנצנת אותו באמצעות שיטת שימורים נכונה.