קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

ריבת עגבניות מתובלת / חמאה

ריבת עגבניות מתובלת / חמאה
ריבת עגבניות/חמאה מתובלת עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התבלינים שלך. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 642 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מכלמתכונים יש 10 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפ וטבעוני דיאטה. אם יש לכם צנצנות שימורים, פלפל אנגלי טחון, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו ריבת עגבניות מתוקה ומתובלת, ריבת עגבניות שרי אצווה קטנה, ו קרוסטיני שום עם ברי וריבת עגבניות מתוקה וחריפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העגבניות בסיר עם מכסה ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב תדיר, למשך 10 דקות. מערבבים את גרידת הלימון, הפלפל האנגלי, הקינמון, הציפורן, מיץ הלימון והפקטין לעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
פקטיןפקטין
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים את הסיר על אש גבוהה. תוך כדי ערבוב מתמיד מביאים לרתיחה את תערובת העגבניות; מיד עם הרתיחה מערבבים את הסוכר לתערובת העגבניות ומחזירים לרתיחה מתגלגלת מלאה. אפשר לבשל ברתיחה מלאה במשך 1 דקות תוך ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים מהאש ומדליקים כל קצף מעל פני התערובת.
4
עקרו את הצנצנות והמכסים במים רותחים למשך 5 דקות לפחות. אורזים את ריבת העגבניות לצנצנות החמות והמעוקרות וממלאים את הצנצנות עד 1/2 אינץ ' מהחלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנות לאחר מילוי כדי להסיר בועות אוויר. נגבו את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה כדי להסיר שאריות מזון. למעלה עם מכסים, ואת בורג על הטבעות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול וממלאים באמצע הדרך במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מורידים בזהירות את הצנצנות לסיר בעזרת מחזיק. השאירו רווח בגודל 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
יוצקים עוד מים רותחים במידת הצורך עד שמפלס המים נמצא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר ומעבדים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הסר את הצנצנות מהסיר והניח כמה סנטימטרים זה מזה על משטח מכוסה בד או עץ; אפשר לשבת עד להתקרר או למשך הלילה. בדוק את החותם על ידי לחיצה על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע (המכסה לא צריך לזוז למעלה או למטה בכלל).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף