ריבת ענבים MCP
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, תבלין צמחוני? ריבת ענבים MCP יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 112 מנות. עם 39 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. אם יש לך חמאה, מקפ פקטין, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו ענבים קוף ג'לי ירה, ריבת ענבים הל, ו ריבת ענבים ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
גזע ולרסק ענבים ביסודיות, שכבה אחת בכל פעם.
מניחים בסיר גדול; מוסיפים מים ומיץ לימון. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך; כיסוי ומבשלים 10 עד 20 דקות. או עד עיסת הוא מתרכך.
מניחים שלוש שכבות של גזה לחה או שקית ג ' לי בקערה גדולה.
יוצקים פירות מוכנים לתוך הגבינה. לקשור cheesecloth סגור; לתלות ולתת לטפטף לתוך קערה עד טפטוף מפסיק. תלחץ בעדינות.
תן לג ' וס לעמוד במקרר למשך הלילה. משקעים ייווצרו בתחתית המיכל. לאט לשפוך מיץ ממכל מבלי משקע מטריד. למדוד בדיוק 3-3 / 4 כוסות מיץ לתוך 6-או 8-qt. סיר.
מערבבים פקטין לתוך מיץ מוכן בסיר.
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בסוכר. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 2 דקות., ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 5 דקות.
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע של מכסים עם אצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)