ריבת צ'ילי מתוקה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו פלפלים, עגבניות משומר, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: ריבת צ'ילי מתוקה סמוטי, קציצות Cajun עם מחית תפוחי אדמה מתוקה וריבת צ'ילי עגבניות, ו צ'ילי ג' אם.
הוראות
להטות את הפלפלים, צ 'ילי (עם זרעים), ג' ינג ' ר ושום למעבד מזון, ואז יז עד קצוץ דק מאוד.
לגרד למחבת עם תחתית כבדה עם עגבניות, סוכר וחומץ, ואז להביא הכל לרתיחה. לרפרף את כל חלאות שמגיע אל פני השטח, ולאחר מכן להפוך את החום עד רתיחה ומבשלים כ 50 דקות, ערבוב מדי פעם.
לאחר הריבה הופך דביק, להמשיך לבשל במשך 10-15 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות, כך שהוא לא לתפוס ולשרוף. עכשיו זה צריך להיראות כמו לבה עבה, מבעבעת. מגניב מעט, להעביר צנצנות מעוקרים, ואז להשאיר להתקרר לחלוטין. שומר במשך 3 חודשים בארון קריר, כהה בקירור פעם נפתח.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות מערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada