ריבת ריבס דובדבנים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא חלב לקופסת המתכונים שלך, ריבת ריבס דובדבנים עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-80 ומחיר 9 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 28 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האם . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם סוכר, ג'לטין דובדבנים, מילוי פאי דובדבנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . זה עובד היטב בתור תבלין. עם ציון ספונקולרי של 9% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ריבת ריבס דובדבנים של מיליונר , ריבת ריבס וריבת ריבס פטל .
הוראות
בסיר גדול מערבבים ריבס וסוכר; מניחים לעמוד במשך 1-1/2 שעה, תוך ערבוב מדי פעם.
להביא לרתיחה; מבשלים, ללא מכסה, במשך 10 דקות או עד שהריבס רך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ג'לטין עד להמסה. מערבבים פנימה מלית פאי ומחלצים אם רוצים.
מעבירים לצנצנות; מגניב. מכסים ומאחסנים במקרר עד 3 שבועות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
מטבל עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
![קונצ'רטו מדיצ'י ארמטה למברוסקו רג'יאנו]()
קונצ'רטו מדיצ'י ארמטה למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החך.