ריבת ריזלינג משמש
ריבת ריזלינג משמש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון תבלין שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 11 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-40 מנות. אם יש לך מיץ לימון, ריזלינג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריבת משמש, ריבת משמש, ו ריבת משמש.
הוראות
מניחים כמה צלחות קטנות במקפיא, אלה ישמשו כדי לבדוק את הריבה מאוחר יותר.
מניחים את משמשים, סוכר, יין, ומיץ לימון גדול (לפחות 4 qt), עבה תחתית, סיר נירוסטה ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
לרפרף את הקצף, מערבבים בעדינות: התערובת תרתח ותעלה בנפח. לרחף את הקצף הצהוב החיוור שנוצר בחלק העליון ולהשליך. הרתיחה תהיה להתפוגג בועות גדולות יותר, אבל עדיין בועה במרץ. הקפד להתחיל בעדינות ערבוב ריבה לעתים קרובות כדי למנוע ממנו דבק לתחתית.
מבחן ריבה על צלחת קרה: לאחר כ 25 דקות להתחיל לבדוק את הריבה על ידי הצבת כמות קטנה על צלחת קרה. אפשר 30 שניות לעבור ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך זה כדי לראות מה עקביות מקורר יהיה. להרתיח במשך כמה דקות יותר אם תרצה ריבה עבה.
מצקת לתוך צנצנות: מצקת לתוך צנצנות שימורים חם, מעוקר** חותם עוזב 1/4 אינץ ' של שטח הראש. לפני החלת המכסים, לעקר את המכסים על ידי הצבת אותם בקערה ושופכים עליהם מים רותחים. נגב את החישוקים של צנצנות נקי לפני החלת המכסים.
* אם אתה רוצה, אתה יכול להשתמש כמה גרעינים מן הבורות לתת ריבה שלך טעם שקדים קל. צולים את הבורות ב 350 במשך כ -10 דקות. קח אותם ולפתוח אותם עם פטיש( לעשות בחוץ על בטון), ולחלץ את הקרנל. צלי את ה" אגוזים " לכמה דקות. פופ אחד או שניים בכל צנצנת מעוקר כאשר אתה שופך את הריבה.
** כדי לעקר את הצנצנות, לשטוף את צנצנות מייסון נקיות, לייבש אותם, ולמקם אותם, ללא מכסים, זקוף בתנור 93° במשך 10 דקות.