ריבת תאנים וגבינת עיזים קרוסטיני
מתכון ריבה תאנה גבינת עיזים Crostini מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. אם יש לכם עלי מרווה, מלח כשר, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. נסו ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, ו קרוסטיני תאנה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
חותכים את באגט על ההטיה לתוך כ 20 (1/2 אינץ ' עבה) פרוסות ומניחים על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף שמן זית, מברשת קלות כל פרוסה.
מפזרים מלח ואופים עד קלוי פריך, על 8 דקות.
בואו מגניב.בינתיים, קו צלחת עם מגבות נייר ולהניח בצד.
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה. כאשר השמן מנצנץ, בעדינות מניחים 2 עד 3 עלי מרווה בכל פעם לתוך השמן החם עד שהם להכהות בצבע וכל מבעבע שוכך. מיד להסיר את העלים עם מלקחיים או כף מחורץ ולהעביר את צלחת נייר מצופה מגבת. חזור עם עלי המרווה הנותרים. תניח בצד.מורחים בעדינות 1 כפית גבינת עיזים על כל קרוסטיני, למעלה עם 1/2 כפית גדושה של ריבת התאנה, ומקשטים עם עלה מרווה מטוגן.