ריבת תפוזים חמוציות עם ג'ינג'ר גבישי
ריבת תפוזים חמוציות עם ג'ינג'ר גבישי נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני תבלין. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך חמאה, פקטין פירות רגיל, ג'ינג'ר גבישי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי, תפוח Crockpot & רוטב חמוציות עם ג'ינג'ר כתום וגבישי, ו חמוציות, מנדרינה, ותבלינים-ג'ינג'ר.
הוראות
אם אתה הולך לשמר את הריבה, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים שישה צנצנות חצי ליטר על מדף בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
חותכים את התפוזים לרבעים (להשאיר את הקליפות על) ולהסיר את הזרעים.
להעביר את התפוזים למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
מעבירים את עיסת התפוזים לסיר גדול עם תחתית כבדה. דופק את החמוציות במעבד המזון עד קצוץ גס.
הוסף אותם לסיר עם התפוזים.
מוסיפים 2 כוסות מים ומקל הקינמון ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד חמוציות וקליפות תפוז התרככו, על 10 דקות.
מפזרים את הפקטין על תערובת חמוציות ומערבבים לשלב. מערבבים בחמאה. להחזיר את התערובת לרתיחה.
מוסיפים את הסוכר בבת אחת וחוזרים לרתיחה. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר וזרוק את מקל הקינמון. מערבבים את הג ' ינג ' ר הגבישי.
מצקת את הריבה החמה לתוך צנצנות מעוקרים חמים, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.