קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות33
מגזין

ריגטוני אפוי עם נקניק ופטריות

ריגטוני אפוי עם נקניק ופטריות
ריגטוני אפוי עם נקניק ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 919 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, גבינת פרמזן נוספת, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. מתכונים דומים: Rigatoni אפוי עם פטריות פרושוטו, אפוי ריגטוני עם נקניק, ו ריגטוני אפוי & נקניק.

הוראות

1
יש לשטוף פטריות פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2
מניחים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף 4 כוסות מים חמים, כיסוי, ולתת לעמוד עד מתרכך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
ניקוז, שומר נוזל ספוג. קוצצים פורצ ' יני.
5
חום 2 כפות שמן בכל אחד 2 סירים גדולים כבדים מעל חום בינוני. לחלק בצל בין סירים; sauté עד מכרז, על 10 דקות. מחלקים נקניק בין סירים. להגדיל את החום גבוה ומבשלים עד שכבר לא ורוד, פירוק לחתיכות קטנות עם גב של מזלג, על 12 דקות. מחלקים פטריות כפתור ורוזמרין קצוץ בין סירים ומערבבים עד פטריות מתחילים לרכך, כ 8 דקות. מחלקים פורצ ' יני, יין, ועלי דפנה בין סירים ומרתיחים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות, על 6 דקות. מחלקים פורצ ' יני השריית נוזל בין סירים, עוזב משקעים מאחורי. מחלקים מרק בשר בין סירים. מרתיחים עד הרוטב הוא syrupy, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. מחלקים חצי וחצי בין סירים; להרתיח עד מעובה מעט, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. (רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב מעט, ואז לכסות ולהירגע. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
חצי וחציחצי וחצי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
6
מברשת ארבע זכוכית 3 1/2-ליטר או כלי אפייה פורצלן בשמן. לבשל פסטה ב 2 סירים גדולים של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
7
ניקוז. מחלקים פסטה בין רוטב בסירים; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מערבבים 3 כוסות גבינה לתוך כל סיר. מתבלים פסטה עם מלח ופלפל. מחלקים בין מנות אפייה מוכנות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מחממים תנור ל 191°. מכסים את הכלים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
אופים פסטה רק עד חם אבל לא מבעבע, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מפזרים גבינה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
מקשטים עם גבעולים רוזמרין ומגישים עם גבינה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'