ריגטוני אפוי עם נקניק ופטריות
ריגטוני אפוי עם נקניק ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 919 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, גבינת פרמזן נוספת, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. מתכונים דומים: Rigatoni אפוי עם פטריות פרושוטו, אפוי ריגטוני עם נקניק, ו ריגטוני אפוי & נקניק.
הוראות
יש לשטוף פטריות פורצ ' יני.
הוסף 4 כוסות מים חמים, כיסוי, ולתת לעמוד עד מתרכך, על 20 דקות.
ניקוז, שומר נוזל ספוג. קוצצים פורצ ' יני.
חום 2 כפות שמן בכל אחד 2 סירים גדולים כבדים מעל חום בינוני. לחלק בצל בין סירים; sauté עד מכרז, על 10 דקות. מחלקים נקניק בין סירים. להגדיל את החום גבוה ומבשלים עד שכבר לא ורוד, פירוק לחתיכות קטנות עם גב של מזלג, על 12 דקות. מחלקים פטריות כפתור ורוזמרין קצוץ בין סירים ומערבבים עד פטריות מתחילים לרכך, כ 8 דקות. מחלקים פורצ ' יני, יין, ועלי דפנה בין סירים ומרתיחים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות, על 6 דקות. מחלקים פורצ ' יני השריית נוזל בין סירים, עוזב משקעים מאחורי. מחלקים מרק בשר בין סירים. מרתיחים עד הרוטב הוא syrupy, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. מחלקים חצי וחצי בין סירים; להרתיח עד מעובה מעט, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. (רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב מעט, ואז לכסות ולהירגע. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.)
מברשת ארבע זכוכית 3 1/2-ליטר או כלי אפייה פורצלן בשמן. לבשל פסטה ב 2 סירים גדולים של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז. מחלקים פסטה בין רוטב בסירים; מערבבים למעיל.
מערבבים 3 כוסות גבינה לתוך כל סיר. מתבלים פסטה עם מלח ופלפל. מחלקים בין מנות אפייה מוכנות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מחממים תנור ל 191°. מכסים את הכלים בנייר כסף.
אופים פסטה רק עד חם אבל לא מבעבע, על 25 דקות.
מקשטים עם גבעולים רוזמרין ומגישים עם גבינה נוספת.