קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות33
מגזין

ריגטוני אפוי עם נקניק ופטריות

ריגטוני אפוי עם נקניק ופטריות
ריגטוני אפוי עם נקניק ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 919 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, גבינת פרמזן נוספת, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. מתכונים דומים: Rigatoni אפוי עם פטריות פרושוטו, אפוי ריגטוני עם נקניק, ו ריגטוני אפוי & נקניק.

הוראות

1
יש לשטוף פטריות פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2
מניחים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הוסף 4 כוסות מים חמים, כיסוי, ולתת לעמוד עד מתרכך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
ניקוז, שומר נוזל ספוג. קוצצים פורצ ' יני.
5
חום 2 כפות שמן בכל אחד 2 סירים גדולים כבדים מעל חום בינוני. לחלק בצל בין סירים; sauté עד מכרז, על 10 דקות. מחלקים נקניק בין סירים. להגדיל את החום גבוה ומבשלים עד שכבר לא ורוד, פירוק לחתיכות קטנות עם גב של מזלג, על 12 דקות. מחלקים פטריות כפתור ורוזמרין קצוץ בין סירים ומערבבים עד פטריות מתחילים לרכך, כ 8 דקות. מחלקים פורצ ' יני, יין, ועלי דפנה בין סירים ומרתיחים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות, על 6 דקות. מחלקים פורצ ' יני השריית נוזל בין סירים, עוזב משקעים מאחורי. מחלקים מרק בשר בין סירים. מרתיחים עד הרוטב הוא syrupy, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. מחלקים חצי וחצי בין סירים; להרתיח עד מעובה מעט, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. (רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב מעט, ואז לכסות ולהירגע. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
חצי וחציחצי וחצי
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מברשת ארבע זכוכית 3 1/2-ליטר או כלי אפייה פורצלן בשמן. לבשל פסטה ב 2 סירים גדולים של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
ניקוז. מחלקים פסטה בין רוטב בסירים; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מערבבים 3 כוסות גבינה לתוך כל סיר. מתבלים פסטה עם מלח ופלפל. מחלקים בין מנות אפייה מוכנות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מחממים תנור ל 191°. מכסים את הכלים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
אופים פסטה רק עד חם אבל לא מבעבע, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מפזרים גבינה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
12
מקשטים עם גבעולים רוזמרין ומגישים עם גבינה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל