תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריגטוני ברוטב עגבניות שמנת. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך עגבניות משומר, שמנת כבדה, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פאן ריגטוני אחד עם רוטב עגבניות יין אדום שמנת, ריגטוני עם נקניקיות מתוקות ברוטב עגבניות שמנת, ו קרם פסטו ריגטוני עם ויניגרט עגבניות עבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים פפרוני ובצל ומבשלים, מערבבים, עד הבצל רך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים שום וחתיכות עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב, עד כמעט התאדה, 2 עד 3 דקות. מערבבים עגבניות וסוכר, מביאים לרתיחה, מפחיתים חום ומבשלים עד מעובה מעט, 15 עד 20 דקות. מוסיפים שמנת כבדה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
בעוד הרוטב בישול, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.