ריגטוני עם עגבניות בגריל ושמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריגטוני עם עגבניות בגריל קרם. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עגבניות שזיף, פטרוזיליה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ספר הבישול של החודש – Rigatoni Wtih נקניק, אפונה, עגבניות וקרם, ריגטוני ועגבניות, ו Rigatoni עם חצילים ועגבניות מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
לזרוק עגבניות בשמן בקערה גדולה. לשים עגבניות על גריל, הזמנת שמן. מכסים את הגריל ומבשלים עגבניות, הופכים מדי פעם עם מלקחיים, עד שעורות חרוכים ובשר מתרכך, כ -15 דקות.
בעוד עגבניות צליה, לבשל rigatoni במים רותחים על פי הוראות החבילה, ערבוב לעתים קרובות, עד אל דנטה.
להחזיר עגבניות קערה עם שמן. השתמש מלקחיים כדי למשוך את העור, ואז גס בשר עגבניות. מערבבים בקרם.
מוסיפים פסטה מבושלת, מלח, פלפל ופטרוזיליה. לזרוק היטב.