ריגטוני עם קישואים וחציל
צריך מנה עיקרית טבעונית? ריגטוני עם קישואים וחציל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. אם יש לכם שמרים תזונתיים, בזיליקום, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: ריגטוני אפוי עם קישואים וחציל, ריגטוני עם חצילים ובזיליקום, ו חציל וריגטוני גראטן.
הוראות
מערבבים את הטופו מחית עם צנוברים, פטרוזיליה, שמרים תזונתיים, ובזיליקום שנותר, אורגנו, מלח, פתיתי פלפל אדום. מערבבים את rigatoni מבושל לתוך טופו. בעדינות מעיל תבשיל 4 ליטר עם תרסיס שמן צמחי.
מורחים שכבה דקה של תערובת הירקות על הקרקעית (אתה רק רוצה קצת רוטב שם כדי לשמור על הפסטה מלהידבק).
מניחים שכבה של חצי תערובת הפסטה, ולאחר מכן לכסות עם חצי ירקות מוקפצים; לחזור על שכבות. כסה את התבשיל ואפה אותו במשך 30 דקות.
הסר כיסוי ואופה עוד 15 דקות. לפני ההגשה, מפזרים גבינת פרמזן סויה, אם אתה רוצה.