ריגטוני עם שרימפס חריף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ריגטוני עם שרימפס חריף. מתכון זה מכין 4 מנות עם 526 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שמן זית, שמנת כבדה, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. ציון זה מוצק. נסו ריגטוני עוף פיקנטי, נקניק חריף ריגטוני, ו שרימפס וריגטוני זית עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כפי שהתווית מכוונת. שומרים 1 כוס מי בישול ואז מסננים.
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השרימפס בשכבה אחת ומתבלים ב 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום וקורט מלח. מבשלים עד שהם ורודים בלבד, כ -2 דקות, ואז הופכים ומבשלים עד שהם כבר לא שקופים,1 עד 2 דקות נוספות.
מוסיפים את השאלוט למחבת ומבשלים תוך ערבוב בכף עץ עד לשקיפות כ -2 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים, מגרדים את כל החלקים החומים, עד לצמצום קל, בערך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות, מחצית מהבזיליקום, 1/4 כפית פתיתי הפלפל האדום הנותרים ו 1/4 כפית מלח; מבשלים עד להסמכה קלה, כ -5 דקות. מוסיפים את השמנת הכבדה ומבשלים עוד 1 דקות.
מחזירים למחבת את השרימפס וכל המיצים שנאספו. מערבבים פנימה את הפסטה; מוסיפים מספיק ממי בישול הפסטה השמורים כדי לשחרר את הרוטב. מתבלים במלח. למעלה עם בזיליקום הנותרים.