ריזוטו אביב
ריזוטו האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לך אורז arborio, שיני שום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. , שהוא מוצק. נסו ריזוטו אביב, ריזוטו אביב, ו ריזוטו אביב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 כוסות מים רותחים מורלים בקערה; לכסות ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מסננים פטריות; לשטוף עם מים קרים.
הסר שעועית מן התרמילים; להשליך תרמילים.
מניחים שעועית בסיר בינוני עם הנותרים 3 כוסות מים רותחים; שעועית לבשל 1 דקה. יש לשטוף במים קרים.
ניקוז; להסיר עורות חיצוניים משעועית. השליכו עורות.
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). לשמור על מרק חם על אש נמוכה.
מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה ושום; לטגן 2 דקות או עד כרישה הוא רך.
מוסיפים אורז ועגבניות; מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים ביין, מלח ופלפל; לבשל 1 1/2 דקות או עד הנוזל נספג. מערבבים 1 מרק כוס; לבשל על 2 1/2 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף מרק שנותר, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל). מערבבים במורל ושעועית; לבשל במשך 30 שניות או עד מחומם היטב. מערבבים בצלים ירוקים.