ריזוטו אורז חום עם דלעת
ריזוטו אורז חום עם דלעת עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.47 דולר למנה. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שיני שום, שמן זית, מרק ירקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו אורז חום עם דלעת, ריזוטו דלעת אורז חום, ו ריזוטו זעפרן אורז חום (ומדוע אורז חום עדיף על אורז לבן).
הוראות
הביאו מרק ומים לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום על אש נמוכה.
מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף שאלוט; לבשל 1 דקה או עד שהם רכים, תוך בחישה מתמדת.
מוסיפים פטריות ושום; מבשלים 3 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
להוסיף יין; לבשל 1 דקה או עד נוזל התאדה.
מוסיפים אורז; מבשלים במשך 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה 1 כוס תערובת מרק; מבשלים 6 דקות או עד שנוזל כמעט נספג תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד עד שכל מנת מרק נספגת לפני הוספת הבא (כ-55 דקות בסך הכל). מערבבים פנימה דלעת במהלך 15 הדקות האחרונות של זמן הבישול. מערבבים גבינה ושאר החומרים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -44 דולר לבקבוק.
![מונטה ברנרדי סעאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
מונטה ברנרדי סעאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
רובי אדום במראה. הניחוחות אופייניים לזנים: אלגנטי, פירותי, פטל שחור, דובדבן, סגול, ותווים מינרלייםיבש, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי ומעט טאני בגימור אינטנסיבי וארוך.