קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

ריזוטו אספרגוס

ריזוטו אספרגוס
מתכון אספרגוס ריזוטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 780 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם אספרגוס, יין, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1569 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: ריזוטו עם אספרגוס, ריזוטו עם אספרגוס, ו ריזוטו אספרגוס.

הוראות

1
מחממים את המניה בסיר קטן עד שזה מגיע לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מבשלים שאלוט בחמאה כדי לרכך, ולאחר מכן מוסיפים אורז: בסיר נפרד 3 או 4 ליטר, מחממים 1 כף חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
מוסיפים את השאלוט ומבשלים דקה או שתיים, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
מוסיפים את אורז arborio ומבשלים 2 דקות יותר, ערבוב עד מצופה יפה.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
1
תוסיף את היין הלבן. מערבבים לאט, ומאפשרים לאורז לספוג את היין.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
הוסף את המניה, 1/2 כוס בכל פעם, והוסיף רק לאחר התוספת הקודמת נספג על ידי האורז: ברגע היין נספג כמעט לחלוטין, להוסיף 1/2 כוס של מלאי חם על האורז. המשך לערבב עד הנוזל נספג כמעט לחלוטין, הוספת מלאי יותר במרווחים 1/2 כוס. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע את האורז דבק לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
המשך לבשל ולערבב אורז, הוספת קצת מרק בכל פעם, בישול ערבוב עד שהוא נספג, עד שהאורז הוא רך, אבל עדיין מוצק לנשיכה, על 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מוסיפים את האספרגוס: עם המצקת האחרונה של המניה, מוסיפים את האספרגוס. מערבבים ומבשלים במשך כמה דקות, עד ריזוטו ספג את המניה, אבל הוא עדיין רופף, ואת האספרגוס הם רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
5
שים לב הסכום המניה נתון הוא משוער. ייתכן שתצטרך קצת פחות או יותר. אם בסופו של דבר אתה צריך יותר מניות ואתה מוצא את עצמך בלי, פשוט להשתמש במים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
6
מערבבים בפרמזן, חמאה שנותרה, מוסיפים מלח, פלפל: לכבות את החום. מערבבים בעדינות את גבינת הפרמזן ואת הנותרים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
7
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
8
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.